Coaching

Ben je op zoek naar een onafhankelijke en professionele gesprekspartner (coach)? Lees dan snel verder…

Waar mag het gesprek over gaan?

Het gesprek mag gaan over datgene wat voor jou op dit moment het meeste speelt of iets waar je wakker van ligt. En dat kan van alles zijn, dus bijvoorbeeld een situatie op het werk of je studie waar je tegenaan loopt. Of iets wat speelt binnen je relatie of tussen jou en een vriend of vriendin.

Wat is coachen dan precies vraag je je misschien af?

Als coach ben ik er voor jou, de coachee, als onafhankelijke gesprekspartner. Tijdens een coachingssessie zal ik je zowel uitdagen als ondersteunen met als doel om meer inzicht te krijgen in waar jouw situatie in essentie over gaat. Vanuit dit bewustzijn is het vervolgens mogelijk om te bepalen wat jij (in de toekomst) graag wilt ontwikkelen en welke stappen je daarvoor kunt nemen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met jouw huidige context. Ik werk op basis van gelijkwaardigheid wat inhoudt dat ik waardevrij ben en niet adviseer of diagnosticeer. Ik ga er namelijk vanuit dat jij degene bent die jouw ontwikkelingsproces het beste kan sturen!

Voor wie?

De coachingssessies zijn geschikt voor iedereen vanaf 16 jaar.

Tarieven voor particulieren

  • Reguliere sessie: 55 euro per uur (inclusief BTW)
    • Een sessie duurt maximaal 1,5 uur
    • Een traject bestaat meestal uit meerdere sessies. Hoeveel dit er zijn bepalen we in onderling overleg

Aanmelden

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met me op via het contactformulier. Ik kijk uit naar je bericht!