Coaching

Het moderne leven, waarin we naast ons werk vaak ook de nodige andere verplichtingen hebben, kan als stressvol worden ervaren. Soms lopen we onszelf daarin voorbij en is er weinig tijd om te reflecteren. Om even stil te staan bij ons eigen gedrag en hoezo we doen wat we doen. Op het moment dat er bewustzijn is gecreëerd, ontstaat er ruimte om te kijken naar wat we in deze situatie als individu te ontwikkelen hebben. Als onafhankelijke en professionele gesprekspartner, oftewel coach, kan ik je hierin begeleiden. Vaak is het prettig om even met iemand te kunnen sparren en een spreekwoordelijke spiegel voorgehouden te krijgen.

Waar mag het coachgesprek over gaan?

Het gesprek mag gaan over datgene waar je tegenaan loopt en/of wakker van ligt. Dus dat kan van alles zijn.

Wat is coachen dan precies?

Als professionele coach ben ik er voor jou, de coachee, als onafhankelijke gesprekspartner. Tijdens een coachgesprek zal ik je zowel uitdagen als ondersteunen. Het doel daarbij is dat je meer inzicht verkrijgt in waar jouw situatie in essentie over gaat en wat dit over jou zegt. Vanuit dit bewustzijn is het vervolgens mogelijk om te bepalen wat jij graag zou willen ontwikkelen en welke stappen je daarvoor kunt nemen. Hierbij wordt altijd rekening gehouden met jouw huidige context. Ik werk op basis van gelijkwaardigheid wat inhoudt dat ik waardevrij ben en niet adviseer of diagnosticeer. Ik ga er namelijk vanuit dat jij degene bent die het ontwikkelingsproces het beste kan sturen.

Voor wie?

Iedereen vanaf 16 jaar.

Waar en wanneer?

Mijn praktijk is op de vrijdag gevestigd in het Wellness Centrum aan Het Tolland 4 in Wateringen. Als je graag een afspraak wilt maken op een andere doordeweekse dag, dan kan dit in onderling overleg.

Tarieven voor particulieren

  • Intake gesprek: 45 euro per sessie (incl. BTW)
    • Een intake gesprek duurt maximaal 1,5 uur
  • Reguliere coachsessie: 85 euro per uur (incl. BTW)
    • Een coachsessie duurt maximaal 1,5 uur. De duur van elke sessie bepalen we in onderling overleg
    • Een coachtraject bestaat uit meerdere sessies. Hoeveel dit er zijn bepalen we in onderling overleg na afloop van het intake gesprek

Aanmelden

Wil je meer informatie of een afspraak inplannen? Neem dan vrijblijvend contact met me op via het contactformulier. Ik kijk uit naar je bericht!