Over Michelle

 

Mijn naam is Michelle Kofman. Ik ben yoga docente en coach. Wil je wat meer weten over mij en mijn achtergrond? Lees dan snel verder…

Yoga en meditatie zijn voor mij de manier om in optimale gezondheid te blijven, zowel lichamelijk als geestelijk, met aandacht te leven en mezelf continue te blijven ontwikkelen en uitdagen. Dit zie ik als een continue proces. In een “vorig leven” heb ik International Business gestudeerd en heb ik bij een internationaal adviesbureau gewerkt. Nadat ik erachter was gekomen dat dit eigenlijk helemaal niet bij me paste, heb ik deze baan opgezegd en ben ik een tijdje gaan reizen. In Costa Rica heb ik een opleiding tot Raja yoga docente gevolgd. Door bewust te leven heb ik langzaam kunnen toewerken naar de beste en meest gezonde versie van mezelf. De opleiding tot Pralaya yoga docente bij Robert Boustany, die ik later ben gaan volgen, heeft hier in grote mate aan bijgedragen. Ik vind het geweldig om mijn passie voor yoga en meditatie met andere mensen te mogen delen en om ze een stukje uitdaging maar ook rust te kunnen bieden.

Naast het geven van yoga lessen, heb ik mijzelf ontwikkeld tot coach via Coaching Academy International in Naarden. Zelfontwikkeling en wat mensen drijft heeft mij altijd ontzettend geboeid. Als coach draag ik bij aan de ontwikkeling van anderen. Dit houdt in dat ik klanten begeleid om inzicht te verkrijgen in hun gedragingen en waar dit in essentie over gaat. Vanuit dit bewustzijn kan er naar een ontwikkelwens worden toegewerkt. Het gaat hierbij niet om een “quick fix”, danwel om een tijdelijke oplossing, maar we gaan echt op zoek naar de onderliggende kern. Zolang daar geen inzicht in is, zal elke oplossing namelijk ineffectief zijn.

Voel je je geïnspireerd? Aarzel dan niet om contact met me op te nemen…

Hartegroet,

Michelle Kofman