Privé lessen

Privé lessen zijn de perfecte manier om je yoga practice een-op-een verder te ontwikkelen. Of je nu beginner bent en meer bekendheid met de houdingen wilt creëren, je al regelmatig lessen volgt en je personal practice naar een hoger niveau wilt tillen of het gewoon fijn vindt om bij jou thuis een-op-een yoga te beoefenen. Ben je op zoek naar meer rust en ontspanning en wil je tools aangereikt krijgen die je zelf thuis kan toepassen? Dan is privé les ook een goede optie.

Michelle biedt privé lessen aan in de regio Haaglanden (Delft, Den Haag, Midden-Delfland, Rijswijk, Westland, Zoetermeer, etc). Als je verder weg woont, dan is er de mogelijkheid tot het volgen van een online privé les (via Skype of Google+). De lessen kunnen worden gegeven in het Nederlands, Engels en zelfs Spaans, afhankelijk van jouw voorkeur. Elk privé traject begint met een (gratis) online intake gesprek van ongeveer een half uur waarin jouw persoonlijk wensen worden besproken.

Prijzen voor particulieren

  • 55 euro per uur (incl. BTW)
    • Dit is exclusief mogelijke reiskosten (maximaal 10 euro binnen de regio Haaglanden afhankelijk van de reisafstand en parkeerkosten; buiten de regio Haaglanden worden er extra reiskosten in rekening gebracht)

Als je een les wilt organiseren voor meer dan 1 persoon of voor een grotere groep, dan kan hier in overleg een prijs voor worden afgesproken. Voor meer informatie of om een afspraak in te plannen kan je hier contact opnemen met Michelle.